Kisla smetana Sirarne Čuš je izdelana iz nehomogeniziranega polnomastnega mleka, zato vsebuje več maščob, kar ji daje edinstven okus, aromo in kremno teksturo.
Uporaba: kisla smetana se odlično poda h kremnim juham in omakam, uporabljamo pa jo lahko tudi za peko kot dodatek k naši skuti, polnomastni ali albuminski.
DOMAČE MASLO
Maslo je izdelano iz domače smetane, kar mu daje odličen okus in aromo in kar kliče po tradiciji. Priporočamo, da maslo pred uporabo postavite iz hladilnika za deset minut.
sladki smetanec “kajmak”
Smetanec je mladi kajmak, ki za razliko od tradicionalnega ne zori, zaradi česar je prijetnega blagega in rahlo slanega okusa, kremast in rahlo mazav.
Uporaba: odlična priloga za piknike ali namaz na kos kruha.
Topljeni sir Falot
Topljeni sir Falot za mazanje je izdelan kar iz 85 odstotkov sira. Njegova osnova je mladi sir Falot iz surovega polnomastnega nehomogeniziranega mleka.
Sirni narezek
Odličen prigrizek, ki se prileže k vsaki priložnosti in se lepo ujame z marsikaterim okusom .